Bliv forhandler

40.000 biler årligt

40.000 biler årligt

Hver måned har vi mere end 3.000 biler i vores system du kan byde på. Der er både biler til videresalg, eksport og ophug.

Support

Support

Vi yder telefonisk support når du har brug for det, og vi kommer gerne på besøg og gennemgår konceptet med dig, så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

+100 forhandlere

+100 forhandlere

Vores koncept er brugt og gennemtestet i mere end 5 år. Alle vores forhandlere er professionelle bilforhandlere og/eller autoriserede ophuggere.

Bliv forhandler

Bliv forhandler på Bedstebilpris.dk og Bedsteskrotpris.dk og få adgang til mere 3.000 biler hver måned. Det er gratis at blive oprettet og kræver kun at du er bilforhandler, eksportør eller autoriseret autoophugger med CVR nummer.

Som forhandler kan du gratis og helt uforpligtende opsætte dine egne søgekriterier. Så ser du kun de biler, der er interessante for netop dig. 

Du byder blot det beløb, som du er villig til at købe bilen for. 

Vi sidder klar hver eneste dag og får enderne til at mødes. Hos bedstebilpris.dk er det os, som har kontakten til sælger. Vi kontakter gladeligt sælger flere gange for mere information, tvivlsspørgsmål og får forventningsafstemt en realistisk pris. Vi ønsker alle får en god oplevelse og gør en god handel. Både sælger og køber.

Det er nemt, enkelt og super effektivt.

Ring eller skriv til os hvis du vil høre mere.

Bedstebilpris.dk

Axel Gruhnsvej 16
Danmark

Telefon: 6916 1735
Email: info@bedstebilpris.dk 
Juridisk navn: Globuz ApS
CVR 40255672